Geen 40e editie van Parkpop in 2021

Parkpop sfeer
Geen 40e editie van Parkpop in 2021
Door RobZ op 23 maart 2021 - 14:11 1 Het Parkpop festival zou op 13 juni de 40e editie krijgen. Vandaag wordt bekend dat het festival de moeilijke beslissing heeft genomen om de editie van dit jaar door te schuiven naar 2022. De precieze nieuwe datum wordt op een later moment bekend gemaakt.

Parkpop communiceert:
Alhoewel er in toenemende mate positieve berichtgeving is met betrekking tot vaccinaties, sneltesten en het garantiefonds voor evenementen is het voor Parkpop helaas nog niet mogelijk de 40ste editie door te laten gaan op 13 juni 2021. Ook het afwachten van de publicatie van de voorwaarden van het evenementen garantiefonds brachten niet de gehoopte oplossing voor de risico’s, die Parkpop zou lopen; gratis toegankelijke evenementen vallen in een categorie, dat geen recht geeft op garantstelling voor gemaakte kosten.

Het festival ziet geen mogelijkheid Parkpop te verplaatsen naar een later moment dit jaar. De focus gaat dus vanaf nu op Parkpop 2022. Parkpop is een van de grootste festivals van Nederland. De afgelopen jaar werd de gratis Parkpop zondag bovendien uitgebreid met Parkpop Downtown en Parkpop Saturday Night.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

LOCKDOWN OPNIEUW VERLENGD; GEEN CONCERTEN OF...Een nieuwe persconferentie, een nieuwe tegenvaller voor liefhebbers van...

Eefje de Visser news

MOTEL MOZAIQUE ORGANISEERT MOMO CREATE MET PROJECT... Motel Mozaique organiseert in april MOMO Create & Perform, een online...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.