Onder De Radar Festival maakt eerste namen bekend (o.a. Nina Kravis)

Nina Kraviz
Onder De Radar Festival maakt eerste namen bekend (o.a. Nina Kravis)
Door Cartman91 op 26 maart 2021 - 15:10 1 Het Twentse festival Onder De Radar dat plaatsvindt op Vliegbasis Twenthe, heeft voor de komende editie de eerste namen bekend gemaakt.

Tijdens dit dance-festival dat komende zomer gehouden wordt zijn in ieder geval Nina Kraviz, Paula Temple, Job Jobse en Danilo Pressow van de partij. Later worden er meer namen bekend gemaakt.

Als de corona-situatie het toelaat dan zal het festival op 28 augustus plaatsvinden. Het is dan de bedoeling dat er zo een 10.000 toeschouwers op het festival af komen. Een voorwaarde is wel dat op het festivalterrein de 1,5 meter regel geschrapt moet worden, anders kan het festival niet doorgaan.

Tickets voor het festival zijn al te verkrijgen, wel is er een aanbetalingsregeling. De ticketprijzen liggen tussen de 32,50 euro (1 ticket) en 130 euro (4 tickets). Hierbij zijn de aanbetalingsprijzen 10 euro voor 1 ticket, 20 euro voor 2 tickets, 30 euro voor 3 tickets en 40 euro voor 4 tickets. Mocht het festival definitief doorgaan, dan word je verzocht om de rest van de ticketprijs te betalen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MOMO Create & Perform news

BEAR VALOUR, LISETTE MA NEZA EN GINO-COCHISE VOEGEN...Het was al bekend dat Motel Mozaique (MOMO) dit jaar niet doorgaat wegens het...

Zwarte Cross 2018 news

ZWARTE CROSS FESTIVAL VERPLAATST NAAR LAATSTE... De organisatie van het Zwarte Cross festival flirte in de media al met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.