Zwarte Cross festival verplaatst naar laatste weekend van september

Zwarte Cross sfeer
Zwarte Cross festival verplaatst naar laatste weekend van september
Door RobZ op 26 maart 2021 - 15:08 1 De organisatie van het Zwarte Cross festival flirte in de media al met het idee om hun editie van dit jaar door te schuiven naar september. Vandaag is de kogel door de kerk. Alle kopers van Zwarte Cross tickets hebben een email ontvangen dat het festival wordt doorgeschoven naar donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september. We hebben de organisatie van Zwarte Cross even gebeld of dit nieuws klopt en dat was het geval.

Net als festivals als Paaspop, Dauwpop, DGTL en A State of Trance, kiest de Zwarte Cross ervoor om hun zomerfestival door te schuiven naar september. Aanvankelijk stond Zwarte Cross voor 15 t/m 18 juli in de festivalagenda. Zwarte Cross gaat vergeleken met de eerder genoemde festivals wel een stuk later in de maand zitten.

In de mail naar ticketkopers is het volgende te lezen: Dat het momenteel niet opschiet qua perspectief zal geen nieuws zijn. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de Zwarte Cross in juli dit jaar niet realistisch is. Daarom hebben we het besluit genomen om de Zwarte Cross dit jaar te verplaatsen naar 23, 24, 25 & 26 september.

Ook met deze verplaatsing in het vooruitzicht kunnen we niet met zekerheid zeggen dat het evenement doorgang zal vinden in 2021. Er is voor iedereen op veel vlakken onzekerheid, waarbij de omvang van de Zwarte Cross in dit geval niet bepaald meehelpt, maar als het mag dan gaan we tot het gruwelijke gaatje!


De komende editie van Zwarte Cross was helemaal uitverkocht en tickets blijven logischerwijs geldig voor de editie in het laatste weekend van september. Er waren nog geen artiesten bekend voor Zwarte Cross 2021, maar die zullen ongetwijfeld niet lang op zich wachten.

Alsof het niks is, lanceerde Zwarte Cross vandaag ook een schoenenlijn.
De Zwarte Cross sneakers zien eruit alsof ze gemaakt zijn van festivalbandjes en zijn vanaf 9 april in de webshop op Zwartecross.nl te koop.Onder De Radar Festival 2021 news

ONDER DE RADAR FESTIVAL MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND...Het Twentse festival Onder De Radar dat plaatsvindt op Vliegbasis Twenthe,...

Concert at SEA

CONCERT AT SEA VERPLAATST NAAR 2022 Het festival Concert at SEA wordt doorgeschoven naar volgend jaar. Dat is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.