CuliNESSE viert dit jaar 10e editie

CuliNESSE news_groot
CuliNESSE viert dit jaar 10e editie
Door Cartman91 op 02 april 2021 - 14:31 1 Het culinaire muziekfestival CuliNESSE in Rotterdam viert dit jaar alweer haar 10e editie. Reden genoeg voor het een groot feest, die eigenlijk in 2020 plaats had moeten vinden. Dat kon toen niet doorgaan wegens de uitbraak van het coronavirus.

Daardoor werd het festival uitgesteld naar 2021, waar nu een datum voor is: van 26 t/m 28 augustus zal het festival gehouden worden volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Nieuw dit jaar zal zijn dat er pendelbussen zullen rijden vanaf omliggende gemeenten van Nesselande naar het festivalterrein. Aan het einde van de festivaldag, in de avond, rijden de bussen de bezoekers ook weer terug naar huis.

Tickets voor het festival gaan vanaf 9 april om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 35 euro voor een dagticket of 77,50 euro voor een passe-partout. Voor kinderen betaal je 12,50 voor een dagkaartje (22,50 voor passe-partout) en de jeugd betaalt 30 euro.

Over de programmering van het festival is nog niets bekend.Rock Ternat 2021 news

ROCK TERNAT IN BELGIË KEERT NA AFWEZIGHEID VAN ACHT...Na al het slechte nieuws over weer eens een festival dat door corona niet...

Roadburn Redux news1

TIENTALLEN NIEUWE NAMEN VOOR ROADBURN REDUX MET O.A.... Het digitale alternatief voor het Roadburn Festival in Tilburg, Roadburn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.