Rock Ternat in België keert na afwezigheid van acht jaar terug van weggeweest

Rock Ternat 2021 news_groot
Rock Ternat in België keert na afwezigheid van acht jaar terug van weggeweest
Door Cartman91 op 02 april 2021 - 15:31 1 Na al het slechte nieuws over weer eens een festival dat door corona niet doorgaat is er nu ook eens goed nieuws te melden: Na een afwezigheid van acht jaar keert festival Rock Ternat terug van weggeweest!

Met de terugkeer van het festival keren ze ook terug naar waar het allemaal begon, namelijk op het terrein van Sportcentrum Ternat.

Na een lange afwezigheid begon het weer te kriebelen bij de festivalorganisator en zo geschiedde dat er weer een editie van het festival in de agenda staat. Op 27 en 28 augustus zou het festival plaats moeten vinden in de Belgische gemeente Ternat (onder de rook van Brussel), met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Daarnaast houdt het festival rekening met drie scenario's:

1 - De situatie staat er slecht voor, daardoor wordt het een kleinschalig festival voor maximaal 400 personen op alleen 28 augustus.
2 - De situatie is redelijk onder controle en er kan op een veilige manier een festival georganiseerd worden. Hierdoor is er ruimte voor 1000 personen per festivaldag.
3 - De situatie is prima onder controle en er is ruimte voor 1500 personen op de vrijdag en 3000 personen op de zaterdag.

De organisatie van Rock Ternat trok in 2013 na 22 jaar de stekker uit het festival nadat het financieel niet meer haalbaar bleek te zijn en de organisatie met tegenslagen kreeg te maken.

Over de programmering van de komende editie is nog niets bekend, behalve dat er uitsluitend bands uit België op zullen treden. Over de kaartverkoop en ticketprijzen is eveneens niets bekend.Nirvana Tribute news

NIRVANA TRIBUTE IN 2022 OP TOUR DOOR NEDERLAND Nirvana Tribute wordt de nummer één tributeband van Nirvana genoemd. Zelfs...

CuliNESSE news

CULINESSE VIERT DIT JAAR 10E EDITIE Het culinaire muziekfestival CuliNESSE in Rotterdam viert dit jaar alweer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.