Winnaars Funtime Cd's + Festivalnieuwtjes

Door yeahroen op 01 oktober 2002 - 12:00 Winnaars Funtime albums

De actie liep maar kort, maar er waren veel mensen snel bij...
Paul Szustka uit Maastricht, Bart Blondeel uit De Pinte (B) en Melanie Evenhuis uit Haarlem zijn de gelukkigen die de drie Funtime cd's thuis zullen ontvangen.
Binnenkort weer een nieuwe actie die de liefhebbers van punk en hardcore zal aanspreken!

Festivalnieuwtjes

Planet Rock
Aan het programma van het grote hiphop evenement Planet Rock, wat 12 oktober in het Eindhovense Beursgebouw gehouden wordt, zijn MISTA SINISTA, MR. COMPLEX en SAMPLE MOVEMENT toegevoegd. Als MC-ing, DJ-ing, the Graf' en BBoy-ing jou ding zijn, dan ben je ongetwijfeld daar te vinden. Misschien zelfs al een dag eerder, want de vrijdag ervoor is er een preparty in de Effenaar. De toegang is gratis, aanvang 14.00 uur.

Festivalternatief
Eind november kun je in het nabij Antwerpen gelegen Koersel-Beringen terecht op Festivalternatief. Dit is een kleinschalig indoor festival. Aan de programmering is THE SPIRIT THAT GUIDES US toegevoegd. Verder kun je hier terecht voor o.a. Cast-Down, Gazzoleen en Red Zebra.

Pepsi Chart
De zusjes appleton, bekend van All Saints, hebben een nieuwe single uit en komen deze promoten op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival_detail.php?festival_id=886]Pepsi Chart live[url] ook BRAINPOWER zal hier van de partij zijn.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.