Feestelijke Editie van Mysteryland

Door linolium op 08 mei 2008 - 11:38 Op zaterdag 23 augustus viert het oudste dance-festival van Nederland, Mystery Land, haar 15e verjaardag met een extra feestelijke editie. Mystery Land biedt dit jaar weer plek aan vertrouwde smaakmakers als All is One, r_AW, Dirty Dutch, Ex Porn Star, GirlsLoveDJs, Rauw, Q-Dance en Stealth Records van Roger Sanchez. Tiësto’s In Search of Sunrise en Flamingo Nights van Fedde Le Grand staan dit jaar voor het eerst op Mystery Land.

Tevens zijn er een aantal andere nieuwe area’s toegevoegd met namen als HEY! (voor het beste op het gebied van minimal techno) en Pussy Lounge. Maar ook is de Eclipse terug met niets anders dan Trance in de allerbreedste zin. Voor het gemak is de techno tent, de grootste overdekte ruimte op het terrein overigens, simpelweg ‘De Techno’ gedoopt en het Classics-podium staat dit jaar uiteraard volledig in het teken van 15 jaar Mystery Land.

Mystery Land is het enige festival waar liefhebbers van zo’n beetje alle denkbare dance-stromingen aan hun trekken komen. Sinds 1993 stelt de organisatie alles in het werk om meer te bieden dan alleen het beste op het gebied van muziek. Het festival-terrein in de gemeente Haarlemmermeer ondergaat voor Mystery Land een metamorfose van prachtig natuurpark tot een fabelachtige en kleurrijke festivallocatie.

De organisatie heeft dit jaar meer artiesten dan ooit geboekt op een ogenschijnlijk ontelbaar aantal podia. Op woensdag 21 mei wordt het volledige Mystery Land programma bekend gemaakt.

De kaartverkoop van deze 15e editie van Mystery Land begint op zaterdag 10 mei via TicketOnline.nl, 0900 – 300 6000 (45 cpm), Free Record Shop, alle filialen van Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten kosten € 59,50 ex fee. Wegens de vroegtijdig uitverkochte editie van vorig jaar, waarschuwt de organisatie voor websites en particulieren die dure en vooral ook valse kaarten te koop aanbieden.

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



geuzenpop2008.gif12

GEUZENPOP BEVESTIGT NAMENMet Peterpan Speedrock, Autumn, Textures, Mr. Love & the Stallions,...

05daysoff5

NIEUWE NAMEN VOOR 5 DAYS OFF Met de toevoeging van een hele lijst nieuwe namen is de line-up van 5 days...

REACTIES

Avatar mtje
do 08 mei 2008 21:15

mtje altijd al eens heen gewild eigenlijk

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.