ID&T, Mojo en Heineken organiseren feesten in Ziggo Dome en Afas Live 'op de dag dat het weer mag'

Celebrate Life
ID&T, Mojo en Heineken organiseren feesten in Ziggo Dome en Afas Live 'op de dag dat...
Door RobZ op 11 mei 2021 - 12:27 1 Dat er knaldrang onder concert- en festivalliefhebbers is, dat moge duidelijk zijn. Vandaag wordt bekend dat ID&T, Mojo en Heineken twee feesten organiseert op de dag dat de overheid grootschalige evenementen weer toestaat. Onder de titel 'Celebrate Life' worden de Afas Live en de Ziggo Dome omgetoverd tot kolkende mensenmassa. Het initiatief lijkt een beetje op I Want to Dance Again, dat door Studio Brussel in het Sportpaleis wordt gehouden op de dag dat dit in België weer mogelijk is.

Celebrate Life start in de Afas Live met Nederlandse artiesten. Onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Ronnie Flex en Vunzige Deuntjes Soundsystem zullen optreden.

Het feest in de Ziggo Dome begint om 21.30 uur. Onder andere Benny Rodrigues, Freddy Moreira, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Sunnery James & Ryan Marciano betreden het podium.

Milan Raven van ID&T verklaart: “Als het zover is, gaan we dat vieren met een groot feest. Het mooie van Celebrate Life is dat het niet verplaatst of geannuleerd kan worden. Het zal namelijk plaatsvinden op de dag dat het weer mag.”

Mensen met interesse in deze feesten kunnen zich pre-registreren via de site van Celebrate Life. Er komen ook combi-tickets beschikbaar voor de events. Tickets kosten 50,40 euro voor het event in Afas Live en 61,60 euro voor de shows in de Ziggo Dome. Een combi-ticket voor beide events kost 89,60 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPukkelpop 2020 news

BELGISCHE OVERHEID GEEFT DUIDELIJKHEID: GEEN DOUR EN...Goed nieuws voor festivalliefhebbers in België. De Belgische overheid liet...

BZB

ALLE REMMEN LOS FESTIVAL KOMT MET ONLINE ALTERNATIEF Het jaarlijkse Hemelvaarts-festival ‘Alle Remmen Los’ in Loosbroek gaat dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.