Het Grootste Feestcafé van Nederland krijgt tweede editie in Ziggo Dome

Grootste Feestcafé van Nederland news_groot
Het Grootste Feestcafé van Nederland krijgt tweede editie in Ziggo Dome
Door RobZ op 18 mei 2021 - 10:47 1 Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland op 25 januari 2020, presenteren Het Feestteam & MOJO een tweede editie van het event. Op zaterdag 19 februari 2022 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam opnieuw omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avond onbeperkt feesten met meer dan 20 van Nederlands’ leukste feestartiesten. Op de editie in 2020 stonden onder andere Peter Beense, Stef Ekkel, Henk Dissel, ABBA Fever, De Alpenzusjes, Zanger Kafke en Stef Ekkel.

In 2022 bestaat de line-up in ieder geval uit: Het feestteam, Frans Duijts, Django Wagner, Ronnie Ruysdael, Wilbert Pigmans, Vieze Jack, Mart Hoogkamer, DJ Galaga, Mike Peterson, Pascal Redeker, Factor 12, Gebroeders Rossig, Pater Moeskroen, De Sfeermakers, Kabouter Plop, DJ Hilco en De Cafe Medley.

Het Feestteam omschrijft de avond als: “De confetti komt uit je oren en de handjes gaan in de lucht. Samen met duizenden feestbeesten zingen we ons schor en gaan we helemaal los tijdens de ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten. Ben jij klaar voor een wervelende feest-storm? Trek dan je foute pak aan en val samen met de gezelligste feestvierders van de ene feest- verbazing in de andere.”

De kaartverkoop voor het Grootste Feestcafé van Nederland start vrijdag 28 mei om 10.00 uur. Tickets gaan over de digitale toonbank vanaf 29 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor Het Grootste Feestcafé van Nederland. Wil je een email ontvangen wanneer de kaartverkoop begint? Stel hier een ticketreminder in.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



misty fields 2019

VIJF NIEUWE BEVESTIGINGEN VOOR MISTY FIELDS O.A....Het ontdekfestival Misty Fields, dat deze zomer op 10, 11 en 12 september in...

Explore The North 2020

FESTIVAL EXPLORE THE NORTH KOMT VAN JUNI T/M... Het Friese festival Explore The North biedt in navolging van de afgelaste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.