Vijf nieuwe bevestigingen voor Misty Fields o.a. Crack Cloud en Kapitan Korsakov

Crack Cloud
Vijf nieuwe bevestigingen voor Misty Fields o.a. Crack Cloud en Kapitan Korsakov
Door RobZ op 18 mei 2021 - 12:03 1 Het ontdekfestival Misty Fields, dat deze zomer op 10, 11 en 12 september in het bosrijke Heusden plaatsvindt, heeft vijf nieuwe namen bekendgemaakt. Crack Cloud, Kapitan Korsakov, High Hi, Robbing Banks en The Hi-Ballin’ Daddies voegen zich bij de line-up waar onder andere Girl Band, Porridge Radio en Just Mustard al op stonden.

Misty Fields gaat er vanuit dat er medio september weer gewoon festivals georganiseerd kunnen worden. Misty Fields voorzitter Marcel Moonen verklaart: "Achter de schermen zijn we druk bezig met het voorbereiden van ons 15-jarig jubileum dat groter, mooier en toffer beloofd te worden dan ooit. Natuurlijk houden we in de voorbereiding rekening met verschillende scenario's, praten we met andere festival-collega's en de autoriteiten en houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Maar we blijven positief, want als er een festival dit jaar doorgaat, dan is het Misty Fields." Misty Fields belooft naast een uitgebreid programma aan nieuwe muziek ook kunst en theater. Hier vind je al onze Misty Fields 2021 informatie.

Weekendkaarten voor Misty Fields zijn te koop via deze website en kosten €57,50. Dagkaarten voor de vrijdag kosten €25,- en voor de zaterdag €39,50. Voor een zondag ticket ben je slechts €7,50 kwijt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alle Remmen Los Inschuur 2019

ALLE REMMEN LOS INSCHUUR KRIJGT EXTRA FESTIVALDAG...Slechts vijftien minuten. Zo lang duurde het voordat de 2e editie van indoor...

Grootste Feestcafé van Nederland news

HET GROOTSTE FEESTCAFÉ VAN NEDERLAND KRIJGT TWEEDE... Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.