Alle Remmen Los Inschuur krijgt extra festivaldag omdat het zo snel uitverkocht was

BZB jubileum Alle Remmen Los
Alle Remmen Los Inschuur krijgt extra festivaldag omdat het zo snel uitverkocht was
Door RobZ op 19 mei 2021 - 11:30 1 Slechts vijftien minuten. Zo lang duurde het voordat de 2e editie van indoor festival Alle Remmen Los Inschuur, dat op 20 november van dit jaar in Manege De Molenheide in Schijndel zal plaatsvinden, was uitverkocht. Op het moment dat de online ticketverkoop afgelopen zaterdagochtend van start ging, stonden er al véél meer mensen in de wachtrij dan dat er tickets waren. De teleurstelling was dan ook groot toen het bordje ‘uitverkocht’ werd opgehangen. Om de festivalliefhebbers tegemoet te komen besloot de organisatie op veler verzoek om er een 2e dag aan vast te plakken, en wel op zondag 21 november 2021.

De line-up (Rowwen Hèze, BZB, The Wetnecks, WC Experience, Mooi Wark, Høken met de Heinoos en Jaman dut Voedertietels), locatie (Manege De Molenheide in Schijndel) en ticketprijs (€25,- exclusief servicekosten) blijven ongewijzigd. Alleen de aanvangs- en eindtijd verschillen op beide dagen. Zaterdag 20 november duurt het evenement van 17.00-1.00 uur en zondag van 14.00-22.00 uur.

Tickets voor de extra festivaldag van Alle Remmen Los Inschuur start op zaterdag 22 mei om 11:00 uur. Via deze link koop je tickets voor het festival!


bospop 2019

BOSPOP HERBEVESTIGT GROOT DEEL LINE-UP (O.A. STING,...Vandaag maakt Bospop de eerste namen voor 2022 bekend. Volgend jaar is het...

misty fields 2019

VIJF NIEUWE BEVESTIGINGEN VOOR MISTY FIELDS O.A.... Het ontdekfestival Misty Fields, dat deze zomer op 10, 11 en 12 september in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.