Dranouter voegt Gabriel Rios, Eefje de Visser en Mooneye toe aan line-up

Gabriel Rios
Dranouter voegt Gabriel Rios, Eefje de Visser en Mooneye toe aan line-up
Door Cartman91 op 19 mei 2021 - 15:31 1 Het Belgische festival Dranouter heeft enkele nieuwe namen aan het affiche toegevoegd. Nieuw zijn Gabriel Rios, Eefje de Visser en Mooneye. Zij voegen zich bij Bart Peeters, Het Zesde Metaal, Flip Kowlier, Brihang, Hooverphonic (momenteel namens België kandidaat voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam), De Dolfijntjes en Naima Joris.

Daarnaast maakt het festival bekend dat door de versoepelingen van de coronamaatregelen in België de capaciteit opgeschroefd kan worden. Hierdoor komen er weer kaarten vrij voor het eerder uitverkochte festival. Ook maakt het festival bekend dat er een extra locatie bijkomt: de welbekende Palace-tent.

Dranouter wordt gehouden van 5 t/m 8 augustus in de gelijknamige plaats, onder voorbehoud. Want mochten de maatregelen toch verstrengen dan kan het festival niet doorgaan, de organisatie heeft wel een garantie ingebouwd op dat gebied: mocht het festival niet doorgaan dan krijgen tickethouders hun geld terug. Een dagkaartje (voor 4 personen) kost je 63 euro.


De Parade 2021

DE PARADE MAAKT PROGRAMMA BEKEND: O.A. LUCKY FONZ... De Parade komt deze zomer weer naar Eindhoven, Den Haag, Utrecht en...

Das Oktober Metalfest

TROLLFEST, BARK EN MARTYR ERBIJ VOOR DAS OKTOBER... Het Eindhovense indoorfestival Das Oktober Metalfest heeft drie namen aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.