Broederliefde, Frenna, Ronnie Flex, Dopebwoy en meer voor TIKTAK Festival in Rotterdam

Ronnie Flex
Broederliefde, Frenna, Ronnie Flex, Dopebwoy en meer voor TIKTAK Festival in Rotterdam
Door Cartman91 op 31 mei 2021 - 14:31 1 Het Rotterdamse festival TIKTAK heeft de line-up voor de komende editie bekend gemaakt.

Op het affiche staan Broederliefde, Frenna, Lil Kleine, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy, Poke, Biggi, Childsplay, Freddy Moreira, Johhny 500, The Partysquad, Brody Fox, Mara Wells en Miguell Kaidel.

TIKTAK zal plaatsvinden op 18 september op het Lloyd Multiplein te Rotterdam. Reeds gekochte tickets voor de afgelaste 2020-editie blijven geldig, daarnaast zijn er ook nog kaarten te koop. Deze kan je voor 50% van de ticketprijs als aanbetaling kopen. Zodra het definitief zeker is dat het festival door kan gaan word je verzocht om de overige 50% te betalen. Mocht het festival onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je die 50% aanbetaling (exclusief servicekosten) terugbetaalt. Een regulier kaartje kost je 37,50 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus

CONCERTEN EN FESTIVALS OP VOLLE CAPACITEIT (MET...Er gloort hoop aan het einde van de corona-tunnel. Het kabinet heeft...

Manana Manana 2020 news

MAÑANA MAÑANA VINDT NIEUWE LOCATIE BIJ KASTEEL OORDE... Festivalorganisatie Feestfabriek Alles Komt Goed BV heeft met Kasteel Oolde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.