Mañana Mañana vindt nieuwe locatie bij Kasteel Oorde in Laren

Manana Manana persfoto
Mañana Mañana vindt nieuwe locatie bij Kasteel Oorde in Laren
Door RobZ op 28 mei 2021 - 15:53 1 Festivalorganisatie Feestfabriek Alles Komt Goed BV heeft met Kasteel Oolde in Laren (Gelderland) een nieuwe locatie gevonden voor de eerstvolgende editie van festival Mañana Mañana. Van 12 tot en met 15 augustus 2021 zal het verrassingsfestival plaatsvinden op het terrein bij het kasteel.

Afgelopen jaren vond Mañana Mañana plaats rondom kasteel Vorden. Vanwege de verplaatsing naar een nieuwe datum, in verband met corona, bleek deze locatie in 2021 niet beschikbaar.

Op Mañana Mañana spelen dit jaar onder andere: Bazzookas, Mooon, The Vices, A.M. Sam, Ooostblok en Jo Goes Hunting. Op onze Mañana Mañana 2021 pagina vind je de hele line-up tot nu toe.

Festivalliefhebbers die warmlopen voor een dag of weekend ‘ver weg van de grijze massa’ kopen tickets via deze link. De editie van vorig jaar was nog niet uitverkocht toen op 6 april 2020 bekend werd dat het festival niet doorging in verband met corona. Met een nieuwe datum in het vizier is de kaartverkoop opnieuw opgestart.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ronnie Flex news

BROEDERLIEFDE, FRENNA, RONNIE FLEX, DOPEBWOY EN MEER...Het Rotterdamse festival TIKTAK heeft de line-up voor de komende editie...

Defqon.1

DEFQON. 1 AT HOME MAAKT LINE-UP BEKEND: O.A.... Dancefestival Defqon. 1 zal dit jaar nog in een digitale vorm plaatsvinden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.