Mañana Mañana 2021 verplaatst naar nieuwe datum en locatie, voorverkoop start in maart

Manana Manana persfoto
Mañana Mañana 2021 verplaatst naar nieuwe datum en locatie, voorverkoop start in maart
Door Cartman91 op 24 februari 2021 - 15:31 1 Festival Mañana Mañana in de Achterhoek is verplaatst. Het festival stond aanvankelijk voor juni geprogrammeerd, maar dit komt nog te vroeg gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus en de vooruitzichten. Mañana Mañana zal nu gehouden worden van 12 t/m 15 augustus.

Daarnaast zal de komende editie een nieuwe locatie kennen. De afgelopen jaren vond het festival plaats rondom Kasteel Vorden in de gelijknamige plaats. Door de verplaatsing van juni naar augustus is deze locatie niet beschikbaar en zal het festival dus op zoek moeten gaan naar een geschikte locatie.

De organisatie laat verder weten dat het de bedoeling is om zoveel mogelijk artiesten die geboekt waren voor de afgelaste editie te behouden voor de komende editie.

Tot slot is er bekendgemaakt wanneer de kaartverkoop van start gaat. Deze zal op 19 maart om 11 uur beginnen. Over de ticketprijs is vooralsnog niets bekend, wel is bekend dat reeds gekochte kaarten voor de 2020-editie geldig zullen blijven. Mocht de nieuwe datum je niet schikken, dan kan je restitutie aanvragen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret 2020 news

BEST KEPT SECRET FESTIVAL HELAAS OOK DIT JAAR AFGELASTVoor de tweede keer op rij kan het Best Kept Secret Festival niet doorgaan....

Corona publiek news

LINE-UPS BACK TO LIVE CONCERTEN IN ZIGGO DOME EN... Vandaag maken ID&T en MOJO de line-up van de Back To Live evenementen in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.