Studenten organiseren benefietfestival

Door Kip op 14 mei 2008 - 09:43 De Utrechtse studentenvereniging Spontaan organiseert op vrijdag 30 mei een benefietfestival in dB's. Het festival is de spetterende afsluiting van de Ragweek, die plaatsvindt van 26 tot en met 30 mei. Tijdens de Ragweek slaan verschillende studentenorganisaties de handen ineen om geld in te zamelen voor twee goede doelen.

Tijdens Uitraggen in dB's zal opgetreden worden door We love people in bearsuits, drie jongens in berenpakken die hilarische electropop maken. In het Duits!

Verder beklimt Rode Sessies het podium. Twee oud-leden van de jazz/funk/electro-band Super Salad, gooien het nu helemaal over de electronische boeg; een hoop beats en toetsen en vooral veel synths. Eerder traden zij op in de Ekko, tijdens Bijschaven van het Kaasschaafcollectief; hun tweede optreden vindt plaats in dB's.

Natureboy ontleende hun naam aan een nummer van Nat Cole King. Rock wordt vermengt met invloeden uit jazz, funk en rap, met trompet!

Meer info over Spontaan is hier te vinden, meer over de Ragweek lees je hier.

Ga jij ook Uitraggen in dB's? Zet het in je agenda!3voor12Ai.jpg7

3VOOR12 VIERT FEESTTien jaar geleden werd er een kindje geboren dat sinds die tijd de naam...

mtv_brand_new_news.gif7

WINNEN 3X2 COMBIKAARTEN BRAND NEW FESTIVAL Op zaterdag 17 mei zal in de 013 de eerst editie van MTV Brand New Festival...

REACTIES

Avatar Sturgo
wo 14 mei 2008 21:37

Sturgo Als Kutschurft ook komt, ben ik aanwezig!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.