Bluesrock Festival Tegelen presenteert line-up met o.a. Eric Gales, Laurence Jones en Sloper

bluesrock
Bluesrock Festival Tegelen presenteert line-up met o.a. Eric Gales, Laurence Jones en...
Door RobZ op 03 juni 2021 - 10:40 1 De 37e edite van Bluesrock Festival Tegelen gaat plaatsvinden op 11 september 2021. Het festival presenteert met Eric Gales, Laurence Jones, Sloper, Michelle David & the True-Tones, Beaux Gris Gris & the Apocalypse en opener What the Frnk een bijna volledig affiche.

Bluesrock Festival Tegelen is een samenwerking tussen Buro Pinkpop en Mojo Concerts. De eerste editie van het festival in 1984 werd opgedragen aan de in dat jaar overleden Bluespionier Alexis Korner. In de zesendertig edities passeerden meer dan 75.000 bezoekers de kassa’s van de unieke locatie, vonden er 263 optredens plaats waaronder grote namen als Walter Trout, Rory Gallagher, Johnny Winter, Ten Years After, Joe Bonamassa, Beth Hart, Gary Moore en Solomon Burke.

Na een jaar verplichte afwezigheid door alle Covid-19 perikelen is de organisatie positief gestemd dat er op zaterdag 11 september 2021 weer op de oude en vertrouwde manier genoten kan worden van het Bluesrock Festival in Tegelen. Met de bovenstaande namen is het programma op één plek na gevuld, deze laatste act wordt later bekend gemaakt.

Tickets voor Bluesrock Festival Tegelen gaan vrijdag 4 juni in de verkoop. Kaarten kosten in de € 42,90 en aan de dagkassa € 45,00. Via deze link koop je tickets voor Bluesrock Festival Tegelen. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Le Guess Who? 2019 news

LE GUESS WHO? KOMT MET 46 NIEUWE ARTIESTEN VOOR...Het doel van Le Guess Who? om mensen bij elkaar te brengen is de afgelopen...

Hullabaloo Festival

HULLABALOO FESTIVAL IN GRONINGEN KRIJGT EIND... Hullabaloo Festival in Groningen krijgt eind augustus een nieuwe editie! Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.