Hullabaloo Festival in Groningen krijgt eind augustus nieuwe editie

Hullabaloo Festival
Hullabaloo Festival in Groningen krijgt eind augustus nieuwe editie
Door RobZ op 02 juni 2021 - 11:40 1 Hullabaloo Festival in Groningen krijgt eind augustus een nieuwe editie! Het festival dat in 2019 zijn eerste editie kende, met onder andere Oscar & The Wolf, Craig David, Bløf en Lost Frequencies, kon in 2020 vanwege de corona-epedimie niet doorgaan. Nu wordt een nieuwe editie op zaterdag 28 augustus 2021 aangekondigd. Waar Hullabaloo Festival in 2019 drie dagen duurde, wordt nu gekozen voor een eendaagse editie.

Hullabaloo Festival wordt georganiseerd door 4PM Entertainment. Deze organisatie zit ook achter de Kingsland festivals en de Amsterdamse zomer concertserie in het Olympisch Stadion.

Net als de vorige editie vindt Hullabaloo Festival plaats in het Stadspark Groningen. Op de website van Hullabaloo Festival is een pre-registratie begonnen. Het festival belooft snel met nieuws te komen over de line-up en voorverkoop.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bluesrock Festival Tegelen news

BLUESROCK FESTIVAL TEGELEN PRESENTEERT LINE-UP MET...De 37e edite van Bluesrock Festival Tegelen gaat plaatsvinden op 11 september...

Wacken Open Air 2021

STREEP DOOR WACKEN OPEN AIR IN 2021, MAAR MOGELIJK... Er komt dit jaar geen Wacken Open Air. Het legendarische metalfestival heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.