Eerste namen voor Suikerrock-alternatief Factory of Sweetness o.a. Janez Detd, De Mens en Levellers

Factory Of Sweetness news_groot
Eerste namen voor Suikerrock-alternati- ef Factory of Sweetness o.a. Janez Detd, De...
Door RobZ op 04 juni 2021 - 13:20 1 Anderhalve week geleden werd 'Factory of Sweetness' aangekondigd. Dit festival is het kleine broertje van Suikerrock. In plaats van een groot festival in het centrum van Tienen, waarvan het vanwege corona onzeker is of het door kan gaan, wordt Factory of Sweetness een intiemer festival aan het T-center in het Tiense Suikerraffinaderij in België. Met de skyline van de fabrieksgebouwen als decor en een gezellige inkleding, is dit afgesloten privé terrein met zijn 185 jaar geschiedenis ideaal om drie dagen te genieten van ‘het feest van de bevrijding’ (van corona)!

Vandaag worden de eerste namen bevestigd voor Factory of Sweetness. Op zondag 5 september zullen Mats Tuerlinckx, Janez Detd, De Mens en Levellers het podium betreden in Tienen. Tickets voor deze festivaldag zijn reeds te koop en kosten 35 euro per stuk. Er zijn ook VIP-tickets die 99 euro kosten.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRewire Festival 2021 news

FYSIEKE EDITIE REWIRE FESTIVAL NOG VOOR DIT JAAR...Het Haagse Rewire Festival kende afgelopen maand een succesvolle...

Prognosis

PROGNOSIS FESTIVAL HEEFT ER NEGEN NAMEN BIJ O.A.... De volgende editie van Prognosis Festival gaat plaatsvinden op 15 en 16 april...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.