Suikerrock komt met The Sisters of Mercy, White Lies en Therapy? op vrijdag

The Sisters of Mercy
Suikerrock komt met The Sisters of Mercy, White Lies en Therapy? op vrijdag
Door RobZ op 22 februari 2022 - 10:34 1 Na vorige week Chemical Brothers bevestigd te hebben, komt Suikerrock vandaag met het programma van de Suikerrock vrijdag.

The Sisters of Mercy, White Lies, Therapy? en De Mens zullen op vrijdag 29 juli Suikerrock gitzwart kleuren. Een stevige portie post-punk/wave-rock op één podium, waarbij de industriële setting van ons nieuwe festivalterrein (fabrieksterrein van de Tiense Suikerraffinaderij) volledig tot zijn recht komt. Tickets voor de Suikerrock vrijdag zijn vanaf vandaag te koop. Je betaalt 49 euro per stuk.

Suikerrock is een muziekfestival in Tienen, België, ontstaan in 1987. Met drie podia, meer dan 50 concerten en meer dan 100.000 bezoekers per jaar, is Suikerrock een van de grotere Belgische muziekfestivals. De recente line-ups omvatten Alanis Morissette, Anouk, White Lies en nog veel meer. De naam komt van de "suikerstad" Tienen: hier ligt de belangrijkste suikerraffinaderij van België. De slogan is: "Voel de sfeer, proef de zoetheid!"

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roskilde news

20 NIEUWE NAMEN VOOR ROSKILDE 2022De 50ste editie van het Deense Festival Roskilde komt eraan. De eerste namen...

Sziget 2020 news

JUSTIN BIEBER, TAME IMPALA, CALVIN HARRIS,... Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan het programma van Sziget Festival 2022....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.