Justin Bieber, Tame Impala, Calvin Harris, Kensington en meer naar Sziget Festival 2022

Sziget 2015 sfeer
Justin Bieber, Tame Impala, Calvin Harris, Kensington en meer naar Sziget Festival 2022
Door sjoertb op 22 februari 2022 - 10:25 1 Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan het programma van Sziget Festival 2022. Onder meer Justin Bieber, Tame Impala, Calvin Harris en Kensington zijn net bevestigd. Eerder was al bekend dat Arctic Monkeys, Dua Lipa en Kings Of Leon als headliners optreden bij het Hongaarse festival.

Ook Sam Fender, Holly Humberstone, Alfie Templeman, Anne-Marie, Nina Kraviz, Kölsch, Seth Troxler, Milky Chance, Bad Gyal, Channel Tres, Ofenbach, Meut, Noga Erez, Folamour, Denis Sulta & Mella Dee, Role Model, Tourist, Myd, Dirtyphonics, Kid Francescoli en Steve Aoki zijn nieuw op de line-up.

Voor Kensington wordt het de vierde keer dat ze optreden op Sziget. In 2013, 2015 en 2017 trad de Nederlandse band er ook al op. Deze keer is het voor het eerst dat ze het grootste podium mogen beklimmen.

Sziget vindt deze zomer plaats van 10 t/m 15 augustus plaats in Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Tickets voor Sziget 2022 zijn hier verkrijgbaar. Meerdaagse tickets zijn al te koop, dagtickets gaan later in de verkoop. Voor 290 euro kun je het hele festival meemaken. Voor 195 euro ben je er drie dagen bij.

Op Sziget vind je naast grote artiesten en bands ook ieder jaar een uitgebreid randprogramma, met (straat)theater, dans, film, circus, sport en kunst. Jaarlijks zijn er bijna een half miljoen bezoekers van meer dan 100 nationaliteiten.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSuikerrock 2020 news

SUIKERROCK KOMT MET THE SISTERS OF MERCY, WHITE LIES...Na vorige week Chemical Brothers bevestigd te hebben, komt Suikerrock vandaag...

Indian Summer

INDIAN SUMMER FESTIVAL TERUG IN 2022 MET O.A.... Indian Summer Festival maakt vandaag de eerste reeks artiesten bekend voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.