Ook Stereo Sunday festival in Venlo krijgt geen vergunning en moet verplaatsen naar 2022

Stereo Sunday
Ook Stereo Sunday festival in Venlo krijgt geen vergunning en moet verplaatsen naar 2022
Door RobZ op 08 juni 2021 - 23:45 1 Dancefestival Stereo Sunday, dat gepland stond voor 2 en 3 juli 2021, wordt verplaatst naar 1 en 2 juli 2022. Dat maakt de organisatie van het festival vandaag bekend. Ondanks de positieve berichtgeving vanuit de rijksoverheid, waarin staat dat grote evenementen vanaf 30 juni 2021 weer plaats kunnen vinden, krijgt het festival geen vergunning toegekend van de gemeente Venlo.

Eerder kreeg het Awakenings festival ook geen vergunning van de gemeente. Dit had als reden dat er niet voldoende politie-capaciteit was.

De organisatie van Stereo Sunday, bestaande uit tientallen vrijwilligers, heeft er naar eigen zeggen echt alles aan gedaan om het festival plaats te kunnen laten vinden. "Wij zijn enorm teleurgesteld over deze beslissing. Het is een hard gelag voor ons als organisatie en zeker ook voor alle trouwe bezoekers" aldus Mark Boots van Stereo Sunday festival. Op het festival zouden onder andere Jonna Fraser, Lucas & Steve en Bizzey optreden.

Aan 1limburg verklaart de gemeente Venlo dat het pas over een paar weken duidelijk wordt welke voorwaarden het Rijk stelt over het mogen organiseren van een evenement na 30 juni. 'En dat is te weinig tijd om alles goed te organiseren', zegt een woordvoerder tegen de omroep.

Tickethouders van Stero Sunday ontvangen per mail meer informatie, zoals gecommuniceerd hebben zij de keuze om hun geld terug te vragen of hun ticket te bewaren voor volgend jaar.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TW Classic 2020 news

NICK CAVE & THE BAD SEEDS HEADLINER TW CLASSIC 2022In de zomer van 2022 tourt Nick Cave & The Bad Seeds weer langs de...

London Calling

EIND OKTOBER NIEUWE EDITIE LONDON CALLING MET O.A.... Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober wordt Paradiso weer twee dagen lang...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.