Nick Cave & The Bad Seeds headliner TW Classic 2022

Nick Cave
Nick Cave & The Bad Seeds headliner TW Classic 2022
Door RobZ op 09 juni 2021 - 10:07 1 In de zomer van 2022 tourt Nick Cave & The Bad Seeds weer langs de Europese festivals. TW Classic is het eerste festival in de BeNeLux dat de komst van de Australische grootheid bevestigt. Op zaterdag 25 juni zal Nick Cave en zijn Bad Seeds headliner zijn van TW Classic 2022. Ook Placebo, Sleaford Mods en Whispering Sons staan volgend jaar op het affiche van TW Classic.

TW Classic wordt gehouden op het festivalterrein van Werchter en is een zusterfestival van Rock Werchter. Zoals de naam al doet vermoeden richt het festival zich op acts die hun sporen verdiend hebben.

Tickets voor TW Classic gaan zaterdag 12 juni om 10:00 uur precies in de voorverkoop. TW Classic tickets kosten dit jaar 96 euro inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage. Via deze link koop je tickets voor TW Classic 2022 met Nick Cave & The Bad Seeds. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel hier een ticketreminder in.

Nick Cave & The Bad Seeds is in de zomer van 2022 ook te zien op Primavera Sound (Barcelona en Porto), Les Eurockéennes de Belfort en Pohoda. Een Nederlandse datum is nog niet aangekondigd, maar de kans dat dit nog gebeurt lijkt aanzienlijk. Het was de bedoeling dat Nick Cave twee concerten in de Ziggo Dome zou geven, maar corona stak hier een stokje voor. Inmiddels zijn de Ziggo Dome concerten afgelast, maar in het tourschema van Nick Cave in 2022 zit nog voldoende ruimte.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2020 news

LOWLANDS PRESENTEERT COMEDYPROGRAMMA MET O.A....Lowlands zou Lowlands niet zijn als het geen uitgebreid comedy programma zou...

Stereo Sunday news

OOK STEREO SUNDAY FESTIVAL IN VENLO KRIJGT GEEN... Dancefestival Stereo Sunday, dat gepland stond voor 2 en 3 juli 2021, wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.