Afro-Latino Festival verplaatst naar 2022, komt wel met eenmalig alternatief Breekout! Festival in september

Tourist LeMC
Afro-Latino Festival verplaatst naar 2022, komt wel met eenmalig alternatief Breekout!...
Door Cartman91 op 09 juni 2021 - 15:54 1 Het Belgische Afro-Latino Festival kan ook dit jaar geen doorgang vinden door de corona-pandemie. Het festival is dan ook verplaatst naar 8 t/m 10 juli 2022. Wél komt er in het weekend dat het festival dit jaar zou plaatsvinden (9 t/m 11 juli) een online-editie net als vorig jaar. Meer daarover wordt later bekend gemaakt.

Als eenmalig alternatief wordt dit jaar in september het Breekout! Festival georganiseerd! Tussen 3 en 5 september staat het centrum van Bree centraal, waar er optredens zullen zijn van Tourist LeMC, Bart Peeters & De Ideale Mannen, De Kreuners, Emmy d'Arc, Daniël Busser en Nora Jehoul. Meer namen worden later bekend gemaakt.

Per festivaldag kunnen er maximaal 2500 bezoekers aanwezig zijn. Het idee achter dit festival, de naam verwijst er ook naar, is om het einde van de lockdown en het coronatijdperk in zijn geheel achter te laten. Zonder maatregelen, weer voluit als vanouds te kunnen feesten.

Tickets gaan zometeen (9 juni) om 17:00 uur in de voorverkoop. Over de ticketprijs is momenteel nog niets bekend.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMarcus Miller

NIEUWE NAMEN ROCKIT FESTIVAL 2021: O.A. MARCUS...Het Rockit Festival heeft nieuwe artiesten aangekondigd voor de aankomende...

Rock Am Ring news

NIEUWE NAMEN VOOR ROCK AM RING EN ROCK IM PARK O.A.... Het Duitse duo-festival Rock Am Ring en Rock Im Park heeft vandaag de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.