MTV en Meubel Stukken organiseren nieuw festival

Door bruisedego op 15 mei 2008 - 11:54 1 MTV en Meubel Stukken hebben de handen ineen geslagen om het festival seizoen op zaterdag 6 september spetterend af te sluiten met een stadsfestival in Amsterdam Noord op het NDSM terrein onder de naam Valtifest 2008.

Feestaannemers bedrijf Meubel Stukken is bekend van succes formules als Rauw, Het Oud Hollandsch Acid Feest, Manifesto, The Original Warehouse Acid Party en de feestelijkheden op het Homomonument in Amsterdam.

Valtifest 2008 wordt een ‘open air’ festival met veel muziek uit binnen en buitenland, wat oude niet te missen rotten tot de meest vernieuwende dance en er is zelfs plek voor een ‘20 jaar house’- tent. Met andere woorden een programmering die bij MTV en Meubel Stukken past. De line-up bestaat uit een combinatie van zowel DJ’s als bands waarbinnen afwisseling is tussen grote acts en nieuwe acts. Verder veel straatmode, heerlijk eten, kunst en vliegwerk en nog veel meer.Zwarte Crosssss10

METALPROGRAMMA ZWARTE CROSS IS RONDMet de toevoeging van vijf metalbands van eigen bodem is het programma voor...

jamie_news.gif6

JAMIE LIDELL, SOKO EN MEER VOOR HALDERN Nét over de grens, naast Nijmegen, vindt het Haldern Festival plaats - op een...

REACTIES

Avatar Danou
do 15 mei 2008 13:07

Danou Klinkt top! Hier zat ik wel op te wachten.

Lekker te fiets gewoon ook nog!

 0
geen avatar
do 15 mei 2008 16:00

lndie En weer een festival met house, dj's etc. Als je niet van dance houdt en je woont in Noord-Holland, dan tref je het niet.

 0
Avatar nightfalls
do 15 mei 2008 17:03

nightfalls appelpop is de festivalafsluiter, met meer variatie en meer gezelligheid

 0
Avatar linolium
do 15 mei 2008 17:30

linolium liever leuke rauw achtige taferelen dan appelpop

 0
Avatar E-Clect-Eddy
vr 16 mei 2008 13:00

E-Clect-Eddy Paar jaar terug was Club Filth actief met parties in Europa en was toen een geweldig feest in Noord van meneer Joost. Zo mag het nog wel eens. RAUW is al weer te braaf Housey en te ver weg bij de electro-indie-sound.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.