Buma Cultuur organiseert gratis festival in Den Bosch met onder andere Wulf, Pip Blom en Blanks

Blanks news_groot
Buma Cultuur organiseert gratis festival in Den Bosch met onder andere Wulf, Pip Blom...
Door RobZ op 09 juli 2021 - 09:51 1 Zondag 25 juli staat het Zomertheater in Den Bosch in het teken van On The Road Again. Dit gratis festival wordt georganiseerd door Buma Cultuur, Sena Performers, het ministerie van OCW en Steunfonds Rechtensector. Op de line-up staat een selectie van Nederlandse talent in het popgenre, in verschillende stadia van hun carrière.

Met het festival willen de organisaties de Nederlandse live-muziek sector steunen. Frank Helmink, directeur van organisator Buma Cultuur verklaart: "Alle lagen in de sector zijn hard getroffen. Van componist tot technici, van sessiemuzikant tot podiumbouwers en decorontwerpers, van boekingskantoren tot managers en muziekuitgevers. En niet te vergeten: de fans! Muziekliefhebbers die niet naar live concerten van hun favoriete artiesten konden gaan, ondanks de al gekochte concerttickets. Daarom is er nu ook gekozen om deze editie gratis toegankelijk te maken."

De eerste namen op de line-up van On the Road Again zijn: Wulf, Pip Blom en Blanks. Meer acts worden binnenkort toegevoegd aan de line-up. Om (gratis) aanwezig te kunnen zijn, moet je wel een ticket reserveren. Via deze link zorg je dat je aanwezig bent.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Manana Manana 2020 news

ONZEKERHEID OVER REGELS MEERDAAGSE FESTIVALS NEKT...De organisatie van festival Mañana Mañana, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V.,...

Mysteryland 2021

PROGRAMMA MYSTERYLAND 2021 BEKEND: O.A. TABITHA,... Het volledige programma van Mysteryland 2021 is vandaag bekendgemaakt. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.