Onzekerheid over regels meerdaagse festivals nekt Mañana Mañana

Manana Manana persfoto
Onzekerheid over regels meerdaagse festivals nekt Mañana Mañana
Door RobZ op 09 juli 2021 - 11:03 1 De organisatie van festival Mañana Mañana, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., heeft besloten om Mañana Mañana definitief af te gelasten voor 2021. Met de huidige regels is het niet mogelijk om in augustus een festival met camping te organiseren waarbij de kwaliteit voor de bezoekers gegarandeerd kan worden. Daarom kiest de Feestfabriek dit jaar met de Mega Immuun Party, zonder camping, voor een formule die wel door kan gaan.

Op dit moment geldt de regel dat campingbezoekers ook een tussentijdse test moeten doen. De overheid zou op 6 juli een besluit nemen onder welke voorwaarden de tussentijdse test zou moeten plaatsvinden. Dit besluit is tot nader order uitgesteld. Door deze aanhoudende onzekerheid alsmede de kosten die hiermee gemoeid zijn, is de haalbaarheid van het evenement in het gedrang gekomen.

De volgende editie van Mañana Mañana gaat plaatsvinden op 9, 10, 11 en 12 juni 2022. Het festival gebruikt Kasteel Oolde in Laren als nieuwe locatie.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

RTL NIEUWS: HORECA OM 24:00 UUR DICHT EN VOORLOPIG...RTL nieuw laat weten dat het al weet wat demissionair ministers Rutte en de...

Rondé concert sfeer

BUMA CULTUUR ORGANISEERT GRATIS FESTIVAL IN DEN... Zondag 25 juli staat het Zomertheater in Den Bosch in het teken van On The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.