Line-up gratis talentfestival 'On the Road Again' compleet met o.a. WIES, Lucas Hamming en Maaike Ouboter

Maaike Ouboter
Line-up gratis talentfestival 'On the Road Again' compleet met o.a. WIES, Lucas Hamming...
Door RobZ op 16 juli 2021 - 12:33 1 We schreven vorige week al over het eenmalige 'On the Road Again' festival dat Buma Cultuur, Sena Performers, het ministerie van OCW en Steunfonds Rechtensector op 25 juli organiseren op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Vandaag wordt de line-up compleet gemaakt met de bevestiging van Maaike Ouboter, WIES, Jeroen Kant en Lucas Hamming. Eerder werden al Pip Blom, Blanks en Wulf voor het festival bevestigd.

Het festival heeft als doel de Nederlandse culturele sector te ondersteunen. Frank Helmink, directeur van organisator Buma Cultuur: "Alle lagen in de sector zijn hard getroffen. Van componist tot technici, van sessiemuzikant tot podiumbouwers en decorontwerpers, van boekingskantoren tot managers en muziekuitgevers. En niet te vergeten: de fans! Muziekliefhebbers die niet naar live concerten van hun favoriete artiesten konden gaan, ondanks de al gekochte concerttickets. Daarom is er nu ook gekozen om deze editie gratis toegankelijk te maken."

Met de volledige line-up is ook het tijdschema bekend geworden:
11:00 inloop
11:30 - 12:00 Maaike Ouboter (Duo)
12:30 - 13:00 WIES
13:30 - 14:00 Pip Blom
14:30 - 15:00 Jeroen Kant
15:30 - 16:00 Blanks
16:30 - 17:00 Lucas Hamming
17:30 - 18:00 Wulf

Tickets voor dit festival zijn gratis, maar moeten vanwege corona natuurlijk wel gereserveerd worden. Dit kan via deze link.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNona - Bitterzoet news

NIEUW FESTIVAL IN ALKMAAR: YES IN MY BACKYARD MET...Alkmaar is vanaf volgende maand een festival rijker: Yes in my backyard zal...

Down The Rabbit Hole sfeer

LUISTER NAAR DE BESTE FESTIVALACTS BIJ SONOS RADIO'... We verlangen allemaal naar een festivalzomer zoals we die gewend waren....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.