Kabinet beslist maandag over festivals in augustus

LCD Soundsystem sfeer fans BKS2018
Kabinet beslist maandag over festivals in augustus
Door sjoertb op 29 juli 2021 - 12:29 1 Meerdaagse festivals met camping werden onlangs tot en met 1 september verboden. Over het lot van festivals zonder overnachting zou op 13 augustus beslist worden door de overheid. Doordat dit geen werkbare situatie is voor festivalorganisatoren werd er een kort geding aangespannen door onder meer ID&T.

Als reactie wordt nu de beslissing vervroegd. Op aanstaande maandag 2 augustus geeft het kabinet meer duidelijkheid. Aan het OMT is gevraagd om advies uit te brengen met betrekking tot evenementen. Op vrijdag komt het advies en dit zal worden meegenomen in de besluitvorming.

Het kort geding is daarom op pauze gezet. Mocht het kabinet evenementen verbieden tot en met 1 september dan gaat het kort geding alsnog door.


Brutus

SJOCK ORGANISEERT KLEINER FESTIVAL 'SJOCK:...Afgelopen maand kon Sjock zoals we het kennen helaas niet plaatsvinden. Het...

Lowlands 2020 news

LOWLANDS GEEFT KAARTKOPERS EEN CODE OM IN JANUARI... Zoals bekend gaat Lowlands 2021 niet door. Het festival maakte bekend alle...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.