Mega Immuun Party verplaatst naar april

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Mega Immuun Party verplaatst naar april
Door sjoertb op 17 augustus 2021 - 11:02 1 Op 24, 25 en 26 september zou Mega Immuun Party gehouden worden in Lichtenvoorde. Het festival zou als vervanging dienen van de jaarlijkse Zwarte Cross. Helaas is het door de maatregelen rondom de corona-bestrijding niet haalbaar.

Op 20 september lopen de huidige maatregelen af maar het is onduidelijk of een festival met 20.000 bezoekers per dag dan is toegestaan. Mega Immuun Party verplaatst daarom naar 1, 2 en 3 april 2022.

Ronnie Degen, mede-eigenaar Feestfabriek Alles Komt Goed BV: "Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn we boos, teleurgesteld, radeloos en verdrietig. Het is onbegrijpelijk dat ze onze branche wederom als een baksteen laten vallen en we door de overheid elke keer genoodzaakt zijn om evenementen te verplaatsen. Het is ook wrang om te zien dat er nu van alles mogelijk is in voetbalstadions, terwijl festivals niet mogen. Uiteraard gunnen we het de organisatoren van die voetbalwedstrijden, maar nu wordt er echt met twee maten gemeten waarbij wij aan het kortste eind trekken, terwijl we hebben bewezen dat het organiseren van festivals veilig kan."

Er zullen vrijdag-, zaterdag- en zondagkaarten verkrijgbaar zijn voor de Mega Immuun Party en deze gaan in december in de verkoop via de website van Feestfabriek.

Foto: Zwarte Cross door Tineke Klamer

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Evil Invaders metal sfeer

PROTESTMARS ‘UNMUTE US!’ ZATERDAG IN VIJF STEDENMet de protestmars ‘Unmute Us!’ wordt aanstaande zaterdag 21 augustus een...

Dynamo Metalfest 2021 news

EERSTE NAMEN DYNAMO METALFEST 2022: O.A. KREATOR EN... Volgend jaar keert Dynamo Metalfest terug naar Eindhoven. De eerste bands...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.