Protestmars ‘Unmute Us!’ zaterdag in vijf steden

Sfeer Central Park 2019
Protestmars ‘Unmute Us!’ zaterdag in vijf steden
Door sjoertb op 17 augustus 2021 - 11:50 1 Met de protestmars ‘Unmute Us!’ wordt aanstaande zaterdag 21 augustus een duidelijk signaal afgegeven richting de overheid: haal de evenementensector van het slot. Festivalinfo steunt de protesten van harte.

In vijf Nederlandse steden wordt de protestmars gelopen. Er zijn tot nu toe 470 partijen uit de volledige Nederlandse evenementenbranche bij aangesloten. Vanaf 14:00 uur vindt het protest plaats in Groningen, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Partijen uit Den Haag zullen aansluiten bij de demonstratie in Rotterdam.

Het onbegrip van de sector komt voort uit het feit dat Fieldlab Evenementen hebben bewezen dat evenementen veilig kunnen plaatsvinden en dat in het buitenland meerdere grootschalige evenementen en festivals veilig hebben plaatsgevonden. Verder is het oneerlijk dat grootschalige sportevenementen als voetbal tot Formule 1 wel zo'n 70.000 bezoekers per dag mogen ontvangen.

Voor meer informatie over de Unmute Us! protesten en alle organisaties die het protest steunen check je deze site.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nirwana's Tuinfeestje

NIRWANA TUINFEEST, EUROSJOPPER EN PETEYFEST DELEN...Door de maatregelen rondom de corona-bestrijding kunnen een hele hoop...

Zwarte Cross sfeer

MEGA IMMUUN PARTY VERPLAATST NAAR APRIL Op 24, 25 en 26 september zou Mega Immuun Party gehouden worden in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.