Into The Great Wide Open start doneeractie voor artiesten

Into The Great Wide Open 2013
Into The Great Wide Open start doneeractie voor artiesten
Door sjoertb op 26 augustus 2021 - 10:10 1 Na achttien maanden pandemie zitten veel Nederlandse artiesten in een benarde financiële positie door het gebrek aan optredens. Into The Great Wide Open organiseert normaliter twee keer per jaar een festival op Vlieland. Vier keer moest de organisatie de artiesten vertellen dat het festival niet doorging.

Om artiesten te helpen presenteert de organisatie nu 'De Basisbeurs'. Een geldinzamelactie om artiesten financieel te ondersteunen in deze barre tijden. Muziekliefhebbers kunnen via deze link doneren. ITGWO zal op haar beurt de gehele opbrengst matchen.

Door middel van de donaties is het doel om 50.000 euro te verzamelen. De artiesten die geselecteerd worden zijn nog niet bekend. Donateurs worden op de hoogte gehouden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Peel Slowly And See

NIEUWE NAMEN PEEL SLOWLY AND SEE 2021: O.A. CHARLIE...Op 25 september vindt de elfde editie plaats van Peel Slowly And See . Het...

Bruis

BRUIS 2021 GAAT DOOR MET 750 BEZOEKERS - DEUS... Het festival Bruis gaat door in september. De organisatie is er in geslaagd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.