Crossing Border Festival heeft programma bijna rond met o.a. James BKS en Anne Soldaat

crossingborder
Crossing Border Festival heeft programma bijna rond met o.a. James BKS en Anne Soldaat
Door RobZ op 03 september 2021 - 13:35 1 Het programma van Crossing Border is bijna compleet! Het festival maakt een reeks namen bekend voor het avondprogramma op 5 en 6 november en het dagprogramma op zaterdag 6 november. Het muziek- en literatuur festival vindt plaats in het historische centrum van Den Haag, met Korzo Theater als hoofdlocatie.

Nieuwe muzieknamen zijn James BKS, Neue Grafik Ensemble, Anne Soldaat en Cassandra Jenkins. Eerder werden al onder andere Sophie Hunger, Froukje, Adrian Crowley, Ghostpoet, Eva van Manen en Stuart A. Staples bevestigd. Hier vind je het complete programma van Crossing Border 2021.

Voor het literatuurprogramma zijn bevestid: Mohamedou Ould Slahi, Richard Powers, Jamal Mahjoub, Claire Vaye Watkins, Lisa Weeda, Maxime Garcia Diaz, Stephanie Phillips en Joost van Bellen.

Crossing Border gaat er op dit moment vanuit dat bezoekers een vaccinatie/herstelbewijs of een officiële toegangstest moeten kunnen tonen bij toegang tot het festival. Mocht een live evenement niet mogelijk zijn door nieuwe COVID-19 restricties of als je positief test voor het event, dan worden al je kosten (incl. servicekosten) in zijn geheel terugbetaald. Tickets voor Crossing Border 2021 koop je hier.


Bestel tickets Crossing Border Den Haag 2021
Tickets Crossing Border Den Haag 2021
Crossing Border Den Haag 2021
Paradiso logo nieuw

LONDON CALLING KOMT MET VIER NIEUWE BEVESTIGINGENAls corona niet opnieuw roet in het eten gooit, vindt op 29 en 30 oktober de...

Left of the Dial

TWINTIG NIEUWE NAMEN VOOR LEFT OF THE DIAL 2021 Met nog anderhalve maand te gaan tot het festival, voegt Left of the Dial...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.