Twintig nieuwe namen voor Left of the Dial 2021

Left of the Dial
Twintig nieuwe namen voor Left of the Dial 2021
Door RobZ op 03 september 2021 - 13:16 1 Met nog anderhalve maand te gaan tot het festival, voegt Left of the Dial vandaag maar liefst 20 nieuwe namen toe aan de line-up. bdrmm, Blak Sagaan, Document, Fake Turins, Gwenifer Raymond, Hamish Hawk, LUMER, Maladay, Milo's Planes, Paracetamøl, Pink Room, POM, Pothamus, Private Banking, Rainn Byrns, Tiña, Unschooling, Vieze Meisjes, Wardrobe en Wu-Lu voegen zich op de inmiddels imposante affiche. Hier vind je de complete line-up van Left of the Dial 2021.

Dit jaar speelt Left of the Dial zich weer af in het centrum van Rotterdam. Naast de terugkerende locaties Rotown, Club Vibes, NRS, Worm, V2_ en V11 voegen ook Arminius, een kerk aan de Westersingel, Perron en Roodkapje, twee podia in het cultuurrijke Schieblock, zich toe aan de diverse lijst van locaties waar het festival gaat plaatsvinden.

Met de aankondiging van de nieuwe locaties komt ook het nieuws dat er extra passe-partouts beschikbaar zijn voor het festival. Deze zullen eerst aangeboden worden aan de mensen op de wachtlijst. Mochten er daarna nog passe-partouts overblijven, dan gaan deze vanaf vrijdag 16:00 in de verkoop via deze link.


Bestel tickets Left of the Dial 2021
Tickets Left of the Dial 2021
Left of the Dial 2021
€ 30,00
Crossing Border

CROSSING BORDER FESTIVAL HEEFT PROGRAMMA BIJNA ROND...Het programma van Crossing Border is bijna compleet! Het festival maakt een...

Unmute Us

#UNMUTEUS PROTESTEN 11 SEPTEMBER IN NEGEN... Op zaterdag 11 september wordt er voor de tweede keer #UnmuteUs protestmarsen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.