Das Oktober Metalfest verhuist naar maart

Oktober Metalfest
Das Oktober Metalfest verhuist naar maart
Door RobZ op 09 september 2021 - 12:21 1 Een oktoberfeest in maart, waarom ook niet? De huidige coronasituatie is nog steeds onzeker, dus de organisatie van Das Oktober Metalfest kiest ervoor het festival door te schuiven naar 19 maart 2022.

Heel fijn is dat 9 van de eerder aangekondigde 11 bands meegaan naar de nieuwe datum. Korpiklaani, Destruction, Trollfest, Evile, Nanowar Of Steel, Pene Corrida, Martyr, Bark en Deaf Forever zijn er allemaal bij. Tankard en Evil Invaders konden niet op de nieuwe datum en zullen op de reguliere 2022 editie van Das Oktober Metalfest staan. Je leest het goed! Das Oktober Metalfest vindt in 2022 dus tweemaal plaats.

Gekochte tickets voor Das Oktober Metalfest blijven geldig voor de nieuwe datum. Als je nog geen tickets hebt dan zijn deze via de volgende link te koop. Voor 39 euro ben je in maart aanwezig. Als je de hele dag onbeperkt wilt drinken dan kost dit 119 euro.


Bestel tickets Das Oktober Metalfest 2022
Tickets Das Oktober Metalfest 2022
Das Oktober Metalfest 2022 Maart Editie
€ 29,00 - 119,00
muziek_news.jpg

WANDERLÖSS MAAKT PROGRAMMA COMPLEET MET THE...Vandaag kondigt Wanderlöss het complete programma aan voor haar eerste editie...

Unmute Us

PROTESTMARS 'UNMUTE US' VINDT ZATERDAG PLAATS IN 11... Evenementen moeten door kunnen gaan op volle capaciteit. Steeds meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.