Wanderlöss maakt programma compleet met The Mauskovic Dance Band, Dans Dans en meer

Wanderloss
Wanderlöss maakt programma compleet met The Mauskovic Dance Band, Dans Dans en meer
Door RobZ op 09 september 2021 - 14:47 1 Vandaag kondigt Wanderlöss het complete programma aan voor haar eerste editie op 2 en 3 oktober. Onder meer The Mauskovic Dance Band, Dans Dans, Merlijn Huntjens en Solomon worden toegevoegd aan de line-up. Het festival brengt muziek, literatuur, kunst en wandelen in de mooiste omgeving van Nederland: Zuid-Limburg.

Eerder werden al onder andere Spinvis, Pink Oculus, The Haunted Youth en Robin Kester bevestigt voor het wandel-festival. Wanderlöss nodigt je uit voor twee dagen vol bands, schrijvers en kunstenaars op onverwachte plekken die men al wandelend aandoet.

De organisatie is blij dat ze, na het maanden afkoersen op verschillende scenario’s, deze eerste editie van het festival aan het publiek mag presenteren. Uiteraard binnen de gestelde regels. Dus voor maximaal 750 bezoekers, op vertoon van een geldig toegangsbewijs en met losse kaartverkoop per dag.

Tickets voor Wanderlöss zijn nog steeds te koop. Tickets voor de zaterdag kosten €42,50. Voor kaarten op zondag betaal je €29,50.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPohoda 2019

POHODA (HER)BEVESTIGT O.A. THE LIBERTINES, RICHIE...Net als zo goed als alle zomerfestivals kon Pohoda dit jaar geen doorgang...

Das Oktober Metalfest

DAS OKTOBER METALFEST VERHUIST NAAR MAART Een oktoberfeest in maart, waarom ook niet? De huidige coronasituatie is nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.