Gelderpop gaat door met o.a. Kensington, Suzan & Freek en Snollebollekes

review: Gelderpop 2019 Daredevils
Gelderpop gaat door met o.a. Kensington, Suzan & Freek en Snollebollekes
Door sjoertb op 15 september 2021 - 10:40 1 Vanaf 25 september zijn grote festivals weer toegestaan op volle capaciteit. Precies die dag vindt Gelderpop plaats in Voorthuizen. Artiesten als Kensington, Suzan & Freek, Wulf, Mental Theo, Alain Clark en Snollebollekes staan op de line-up.

Gelderpop heeft 3 area's: naast de Mainstage wisselen nationale en lokale helden elkaar af in de Heldentent. In Het Améézing Café is het de hele dag feest.

Het kabinet eist wel van alle bezoekers een coronatoegangsbewijs. Via de CoronaCheck-App moeten ze een geldige QR-code kunnen laten zien. Die QR-code krijg je door een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag.

In juni koos de organisatie van Gelderpop ervoor om het festival door te schuiven naar het najaar. Met een beetje geluk is een datum gekozen die nu goed uitpakt. De kaartverkoop voor de laatste tickets is nu gestart. Via de website van het festival kun je bestellen.

Foto: Gelderpop 2019 door Andrea RoellUnmute Us

EVENEMENTENBRANCHE SPANT KORT GEDING AAN TEGEN DE STAATHet besluit van het kabinet om indoor evenementen met een capaciteit van...

ADE 2020 news

GEEN FEESTEN NA 00.00 UUR: GROTE GEVOLGEN VOOR ADE,... Amsterdam Dance Event zal er heel anders uit zien dit jaar. Het kabinet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.