Explore the North komt met nieuwe namen o.a. Sinead O'Brien en Daughters of Reykjavík

Explore The North 2020
Explore the North komt met nieuwe namen o.a. Sinead O'Brien en Daughters of Reykjavík
Door RobZ op 30 september 2021 - 10:54 1 Op 19, 20 en 21 november vindt winters stadsfestival Explore the North in Leeuwarden plaats. Bezoekers maken kennis met verrassende verhalen in allerlei vormen, met muziek, literatuur, theater en meer op onontdekte plekken. Vandaag maakt het festival nieuwe namen uit de line-up bekend. Daughters of Reykjavík, Sinead O’Brien, Anna B Savage, Fågelle en Jozef van Wissem zijn aan de line-up toegevoegd.

Eerder werd al de komst van onder andere Spinvis en Arnon Grunberg bevestigd. Hier vind je al onze Explore the North 2021 informatie. Naast een muziekprogrammering, brengt het festival Explore the North ook literatuur, theater, wetenschap en meer. Nieuwe namen op dat gebied zijn: de muzikale poëzie van Nyk de Vries met Artvark Saxophone Quartet, de weerspiegelingen op ons denken van wetenschappers Roman Krznaric en Warda El-Kaddouri en gaat auteur Tobi Lakmaker in De Argonauten het gesprek aan met collega-schrijvers over gender en auto-fictie.

De kaartverkoop voor Explore the North is reeds gestart. Vroegste Vogel-tickets zijn hier verkrijgbaar tot en met 6 oktober voor een gereduceerd tarief van € 39,50. Vanaf 7 oktober geldt de prijs van een regulier ticket € 49,50.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Crossing Border

WARREN ELLIS EN CHIBI ICHIGO TOEGEVOEGD AAN LINE-UP...Crossing Border voegt nieuwe namen toe aan het festival, wat op 4, 5 en 6...

Isle Of Wight 2021 news

ISLE OF WIGHT KOMT MET EERSTE NAMEN VOOR 2022 O.A.... Het Britse festival Isle of Wight heeft het eerste gedeelte van de line up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.