Whisper Festival van 2 naar 1 festivaldag met meer artiesten: o.a. Anna B. Savage

Anna B Savage
Whisper Festival van 2 naar 1 festivaldag met meer artiesten: o.a. Anna B. Savage
Door sjoertb op 10 augustus 2022 - 12:35 1 Op 27 en 28 augustus zou Whisper Festival in het Rivierenhof in Antwerpen plaatsvinden. Er is besloten om het festival compacter te maken en het festival op 27 augustus te houden. Daardoor krijgt de bezoeker meer acts op één festivaldag.

Reden voor het besluit is tegenvallende kaartverkoop. Toch kon de organisatie het niet geheel afblazen. Organisator Jan Smeets over de aanpassing: “Het is zeker geen makkelijke beslissing geweest. Maar we grijpen de kans om dit mooie project dat Whisper is op te starten. We willen dit niet loslaten.” Mede-organisator Eric Smout valt hem bij: “We kunnen een deel van de optredens en talks naar zaterdag 27 augustus doorschuiven. De ticketkopers winnen.”

Het muziekprogramma bestaat nu uit Anna B Savage, Charlie Cunningham, James Holden & Wacław Zimpel, Joep Beving, Penguin Cafe, Smerz en The Weather Station.

Op de Sprookjesweide is er ruimte voor talks met:
· Agnes Wené x Ignace Schops over natuur als therapie
· Hind Eljadid over kwetsbaarheid
· Ianthe Mosselman en Karen Thijs over moederschap
· Kids With Buns x Wel Jong VZW over eenzaamheid binnen de queer community
· Lost & Co over rouw
· The Human Link over stress en zelfzorg
· Tamara Lindeman x Manu Busschots over climate depression

Tickets voor Whisper Festival 2022 zijn hier verkrijgbaar. Over de tickets meldt de organisatie het volgende: dagtickets van zondag worden geldig gemaakt voor zaterdag. Wie een combiticket had gekocht geniet van een gedeeltelijke terugbetaling. Houders van een dagticket voor zondag die verhinderd zijn op zaterdag kunnen een terugbetaling vragen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands 2022

VIJF PROGRAMMAWIJZIGINGEN LOWLANDS; FLORENCE ARMAN,...Het zijn hectische tijden voor festivalorganisaties. Net als Pukkelpop...

LeffingeLeuren 2019

LEFFINGELEUREN COMPLEET MET O.A. SYLVIE KREUSCH EN... Het festivalprogramma van Leffingeleuren 2022 is rond! De laatste namen zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.