Vijf programmawijzigingen Lowlands; Florence Arman, Jeshi, Biig Piig, Klangstof en Tramhaus vallen in

Lowlands sfeer
Vijf programmawijzigingen Lowlands; Florence Arman, Jeshi, Biig Piig, Klangstof en...
Door RobZ op 11 augustus 2022 - 11:08 1 Het zijn hectische tijden voor festivalorganisaties. Net als Pukkelpop heeft heeft Lowlands te maken met een aantal artiesten die last-minute hun tourplannen wijzigen of zelfs cancellen. Voor Lowlands heeft dit als gevolg dat een aantal artiesten volgende week niet naar Biddinghuizen komen. Het gaat om: Lauren Sanderson, DE’WAYNE, Jxdn, Noah Cyrus en Ela Minus.

Gelukkig zijn er waardige vervangers gevonden in Florence Arman, Jeshi, Biig Piig, Klangstof en Tramhaus. De afzeggingen en nieuwe aankondigingen hebben wel wat gevolgen voor het blokkenschema. Zo speelt Wet Leg niet meer in de India, maar in de Heineken-tent.

Op de site van Lowlands check je het laatste schema.

Lowlands vindt plaats op 19, 20 en 21 augustus in Biddinghuizen. Headliners zijn dit jaar The Opposites, Arctic Monkeys en Stromae. Het festival is helemaal uitverkocht, maar er worden via Ticketswap en de Ticketmaster doorverkoop-optie nog wel wat tickets aangeboden. Op onze Lowlands festivalpagina vind je zoals altijd een overzicht van alle spelende artiesten.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSfeer DJ show (Linde Dorenbos)

MOMO FABRIQUE PRESENTEERT LINE-UP MET O.A. ANIMISTIC...Op 2, 3 en 4 september 2022 strijkt Motel Mozaïque (MOMO) met het festival...

Anna B Savage

WHISPER FESTIVAL VAN 2 NAAR 1 FESTIVALDAG MET MEER... Op 27 en 28 augustus zou Whisper Festival in het Rivierenhof in Antwerpen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.