MOMO Fabrique presenteert line-up met o.a. Animistic Beliefs, Altberta Balsam en Nana Adjoa

Fabrique Mozaïque M4H
MOMO Fabrique presenteert line-up met o.a. Animistic Beliefs, Altberta Balsam en Nana...
Door RobZ op 11 augustus 2022 - 12:13 1 Op 2, 3 en 4 september 2022 strijkt Motel Mozaïque (MOMO) met het festival MOMO Fabrique neer in het rauwe stadshavengebied M4H. Vandaag is bekend geworden welke (overwegend elektronische acts) de line-up sieren van het festival op zaterdag 3 september. Op 3 september spelen de artiesten vanaf 12:00 's middags tot 06:00 in de ochtend in de locaties Brutus, Keilecafe, Keilecollectief en Weelde. De afterparty vindt plaats in BIT.

Op MOMO Fabrique spelen dit jaar: Nana Adjoa, Pink Oculus, Asa Moto, Alberta Balsam, Animistic Beliefs, C00, bebe bad, Avtomat, DJ Marcelle, UMBRA (live AV), Ranie Ribeiro, Dreamcastmoe, Unruly Phoenix, DJ Nigga Fox, Panda Lassow, Dazion, The Low G Court, Octagon Blues, Mathilde Nobel, Vox Supreme, Soft Break en De Schuurman.

Op 2 september wordt er in het kader van MOMO Fabrique ook nog een diner georganiseerd in de Voedseltuin. Op zondag 4 september is er een muzikaal programma bij de finissage van Wild Summer Of Art Part II. Ook is er een groepsexpo van Rotterdamse kunstenaars bij Brutus.

Tickets voor MOMO Fabrique koop je hier. Voor 27 euro ben je aanwezig bij het festival en als je ook naar de afterparty wilt, dan betaal je 32 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRage Against The Machine

RAGE AGAINST THE MACHINE MOET EUROPESE TOURNEE MET...Vervelend nieuws voor mensen die uitkeken naar de show van Rage Against the...

Lowlands 2022

VIJF PROGRAMMAWIJZIGINGEN LOWLANDS; FLORENCE ARMAN,... Het zijn hectische tijden voor festivalorganisaties. Net als Pukkelpop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.