Festival eilân mikt op zomer 2022 met nieuwe vergunning

Down The Rabbit Hole 2017 sfeer
Festival eilân mikt op zomer 2022 met nieuwe vergunning
Door sjoertb op 05 oktober 2021 - 12:15 1 In de zomer van 2022 gaat het festival eilân plaatsvinden op Terschelling als het aan de organisator ligt. De gemeente van het eiland heeft een omgevingsvergunning verleend. De volgende stap is de aanvraag van de evenementenvergunning.

Voor de pandemie, in 2019, kon het festival niet doorgaan. Stichting Ons Lansingerland stak via de rechter een stokje ervoor. Het festival zou niet goed zijn voor de natuur. Ook vond de rechter gebreken in de verleende omgevingsvergunning. Op het festival zouden destijds onder andere Jungle By Night, Apparat, Larry Gus, Luwten, Maribou State, Palmbomen en Tom Trago optreden.

In de huidige omgevingsvergunning zijn die gebreken opgelost. De gemeente stelt strenge voorwaarden waaronder regels rondom de beperking van verkeer- en geluidshinder. De vergunning is één jaar geldig en wordt door de gemeente gezien ‘als proef’.


Festyland 2015

WINNEN: 3X2 TICKETS VOOR FESTYLAND 2021Op 8 en 9 oktober is FestyLand terug in Volkel! Op het festival vind je het...

FestiFallz 2021

CORONABESTRIJDERS UIT REGIO WEERT KRIJGEN... FestiFallz is een nieuw evenement georganiseerd door Stichting Bospop in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.