Coronabestrijders uit regio Weert krijgen vrijkaarten voor Festifallz

FestiFallz
Coronabestrijders uit regio Weert krijgen vrijkaarten voor Festifallz
Door RobZ op 05 oktober 2021 - 11:45 1 FestiFallz is een nieuw evenement georganiseerd door Stichting Bospop in samenwerking met MOJO Concerts omdat Bospop door de coronacrisis twee jaar op rij niet door kon gaan. Op 8, 9 en 10 oktober vindt deze eerste editie plaats op het voormalige Bospopterrein: het oude, vertrouwde sportpark van Boshoven te Weert in een 4.000 m2 grote tent met klimaatbeheersing incl. verwarming & ventilatie. Naast het programma op vrijdag treden zaterdag en zondag o.a. Within Temptation, Guus Meeuwis, Racoon, Danny Vera, Direct en andere Nederlandse topartiesten op.

Festifallz laat hun dank blijken aan de coronabestrijders uit de regio. Door hun inzet is het festival weer mogelijk!Om deze dank te uiten, geeft Bospop maar liefst 160 vrijkaarten weg voor de vrijdag van FestiFallz met Dial24, Remme, Maan en BLØF, dat aankomend weekend plaatsvindt.

Het merendeel van deze kaarten zijn verdeeld onder het SJG Ziekenhuis, het Land van Horne, de brandweer en ambulancepost Weert, Groene Kruis Thuiszorg / De Zorggroep, het Maartenshuis, PSW Wonen en Maatman Zorggroep.

Naast de kaarten die naar deze zorginstellingen gaan, geeft Bospop ook bezoekers de kans individuen te nomineren voor hun inzet tijdens de Corona periode. Dit kan door een korte mail met onderbouwing te sturen naar aanmelden@bospop.nl. Vermeld duidelijk de naam, e-mailadres en telefoonnummer van diegene die je nomineert. Dit kan tot woensdag 6 oktober 17:00 uur. Denk aan de buurvrouw die boodschappen voor je heeft gedaan, of aan de leraar die online lesgaf met zijn eigen kinderen aan tafel of een gewaardeerde mantelzorger! Woensdagavond worden 25 vrijkaarten onder de genomineerden verdeeld.


eilan

FESTIVAL EILÂN MIKT OP ZOMER 2022 MET NIEUWE VERGUNNINGIn de zomer van 2022 gaat het festival eilân plaatsvinden op Terschelling...

Vestrock news

VESTROCK DOWNTOWN KONDIGT ACHT NIEUWE NAMEN EN... Vestrock downtown kondigt acht nieuwe acts aan. Na twee keer Vestrock...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.