Winnen: 2x2 tickets voor FestiFallz 2021

Parkpop sfeer
Winnen: 2x2 tickets voor FestiFallz 2021
Door sjoertb op 29 september 2021 - 10:36 1 Op 8, 9 en 10 oktober wordt een nieuw festival gehouden in Weert: FestiFallz! met optredens van onder andere Within Temptation, BLØF, Guus Meeuwis, Danny Vera, Racoon, Di-rect, Maan, Nona en nog vele andere. Het feest komt van de organisatie van Bospop. Omdat Bospop niet door kon gaan besloot de organisatie in oktober een intiemer festival neer te zetten. Over een week is het al zover!

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 1x2 vrijdagtickets en 1x2 zondagtickets weggeven!

Op Festifallz vrijdag spelen Dial 24, Remme, Maan en BLØF. Op zondag staan onder andere Guus Meeuwis, Danny Vera, Racoon en Son Mieux op het programma. Heb jij live-muziek ook zo gemist?

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'FestiFallzz vrijdag' of 'FestiFallzz zondag', afhankelijk van voor welke dag je kaarten wilt winnen.

Deze winactie loopt tot en met 4 oktober.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefIsle Of Wight 2021 news

ISLE OF WIGHT KOMT MET EERSTE NAMEN VOOR 2022 O.A....Het Britse festival Isle of Wight heeft het eerste gedeelte van de line up...

Scumbash

SCUMBASH KOMT MET VIJFDE EDITIE EN EERSTE NAMEN:... Na vier eerdere edities vindt op zaterdag 5 februari 2022 alsnog de vijfde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.