Gelderpop organiseert 'Zeumer Winterfestival' bij skioord met o.a. Snollebollekes

Snollebollekes
Gelderpop organiseert 'Zeumer Winterfestival' bij skioord met o.a. Snollebollekes
Door sjoertb op 06 oktober 2021 - 10:27 1 Er komt een nieuw winterfestival naar Gelderland. De organisatie van Gelderpop houdt in februari de eerste editie van 'Zeumer Winterfestival' bij Skioord Zeumeren in Voorthuizen.

De bezoekers kunnen genieten op de pistes met een sneeuwhelling waar ze vanaf kunnen glijden. Er zijn dampende hottubs en winterse lekkernijen en artiesten treden op in grote verwarmde festivaltenten.

Op het muziekprogramma staan onder andere Snollebollekes, Paul Elstak, Lawineboys, De Alpenzusjes, 2 Unlimited, Party DJ W, T-spoon, Zanger Alex en John West. Binnenkort worden er meer namen bekendgemaakt.

Het festival vindt plaats op 12 februari. Tickets voor Zeumer Winterfestival zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start op 8 oktober 2021.
Bestel tickets Zeumer Winterfestival 2022
Tickets Zeumer Winterfestival 2022
Zeumer Winterfestival 2022
€ 29,50
Red Hot Chili Peppers

RED HOT CHILI PEPPERS IN JUNI NAAR GOFFERTPARK EN... Update: De gelekte informatie blijkt te kloppen. Op 10 juni geeft Red Hot...

Merol

MEROL EN DIGGY DEX NAAR ALLES IS NU FESTIVAL MEROL en Diggy Dex zijn zojuist toegevoegd aan het festivalprogramma van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.