Red Hot Chili Peppers in juni naar Goffertpark en ook naar Rock Werchter

Red Hot Chili Peppers news_groot
Red Hot Chili Peppers in juni naar Goffertpark en ook naar Rock Werchter
Door RobZ op 07 oktober 2021 - 10:52 1 Update:
De gelekte informatie blijkt te kloppen. Op 10 juni geeft Red Hot Chili Peppers een concert in het Goffertpark te Nijmegen. Er gaat een flinke batterij special guests mee op de tournee. Het persbericht noemt: A$AP Rocky, The Strokes, Beck, HAIM, St. Vincent, en Anderson .Paak & The Free Nationals. Openers zijn Thundercat en King Princess. In het Goffertpark verzorgen A$AP Rocky en Thundercat het voorprogramma.

De kaartverkoop van RHCP in het Goffertpark start vrijdag 15 oktober om 10.00 uur. Tickets hebben een vanaf-prijs van 84 euro. Via deze link koop je tickets voor Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!

===========
originele bericht:
Groot nieuws dat waarschijnlijk iets vroeger dan gepland naar buiten komt. Afgelopen week werd al bekend dat Red Hot Chili Peppers in 2022 een nieuwe poging zou doen om op wereldtournee te gaan. In 2020 en 2021 konden de tourplannen van Red Hot Chili Peppers vanwege de corona-uitbraak niet doorgaan. De groep kondigde de wereldtournee aan met een geinige video:



Op Twitter circuleert een video die te vroeg op Youtube lijkt te zijn gezet met daarin de datums van de tournee. Red Hot Chili Peppers beginnen hun tour in Sevilla op 4 juni 2022 en reizen dan tot 12 juli door Europa. Op 10 juni 2022 staat er een concert in het Goffertpark in de planning! Op 3 juli is Red Hot Chili Peppers tevens headliner van Rock Werchter. De uitgelekte tour van RHCP ziet er als volgt uit:

4 juni - Sevilla
7 juni - Barcelona
10 juni - Goffertpark Nijmegen
15 juni - Budapest
17 juni - Firenze Rocks
22 juni - Manchester
25 juni - London
29 juni - Dublin
1 juli - Glasgow
3 juli - Rock Werchter
5 juli - Keulen
8 juli - Parijs
12 juli - Hamburg

Check hier de gelekte video:


Let wel: de video kan nep zijn, maar dan heeft iemand hier erg veel moeite in gestopt.

Omdat het Red Hot Chili Peppers concert in het Goffertpark nog niet officieel is aangekondigd, hebben we nog geen informatie over de kaartverkoop. Het zal ongetwijfeld niet lang duren voordat bekend wordt wanneer de voorverkoop begint en wat de tickets gaan kosten. We houden je op de hoogte!

Tickets voor Rock Werchter 2022 zijn al wel te koop. Het Belgische festival had al Faith no More, Metallica, Pearl Jam en Twenty One Pilots aangekondigd. Red Hot Chili Peppers zal op zondag 3 juli headliner van Rock Werchter zijn. Tickets voor Rock Werchter 2022 koop je via de volgende links:

Rock Werchter 2022 - donderdag 30 juni
Rock Werchter 2022 - vrijdag 1 juli
Rock Werchter 2022 - zaterdag 2 juli
Rock Werchter 2022 - zondag 3 juli
Rock Werchter 2022 - combiticket

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Down The Rabbit Hole sfeer

ONDERBROEKEN NIET LANGER ONDERGESCHOVEN KINDJE OP...Gelukkig wordt er door de man steeds meer aandacht besteed aan de onderbroek....

Zeumer Winterfestival

GELDERPOP ORGANISEERT 'ZEUMER WINTERFESTIVAL' BIJ... Er komt een nieuw winterfestival naar Gelderland. De organisatie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.