Eurosonic Noorderslag komt met eerste namen voor 2022 o.a. Daði Freyr, Froukje en Goldband

The Vices
Eurosonic Noorderslag komt met eerste namen voor 2022 o.a. Daði Freyr, Froukje en Goldband
Door melissavkoldam op 07 oktober 2021 - 12:56 1 Het is al jaren het eerste festival van het kalenderjaar. Eurosonic Noorderslag. Na alle ellende van het afgelopen jaar, is de organisatie blij om aan te kondigen dat het evenement weer fysiek in Groningen plaats kan vinden. Het festival wordt gehouden van 13 t/m 16 januari.

Vandaag kunnen we de eerste namen aan jullie presenteren!

Op Eurosonic staan o.a; Airbag, Błoto, Daði Freyr, Mimi Webb, Naima Joris, Sylvie Kreusch, The Vices, Wet Leg en Yard Act.

Voor Noorderslag, traditioneel de staalkaart van de Nederlandse popmuziek, zijn de eerste zeven namen aangekondigd; Antoon, Bob uit Zuid, Froukje, Goldband, Loupe, Mazey Haze en Nonchelange.

Kijk voor de volledige lijst van aangekondigde artiesten op onze Eurosonic Noorderslag festivalpagina.

Elk jaar kiest de organisatie een land, waar zij zich dat jaar op focust. Het focusland van deze editie is Spanje.

ESNS is met ruim 350 acts, 40.000 bezoekers en 4.200 deelnemende professionals het toonaangevende in­ternationale platform voor de Europese muzieksector. ESNS heeft als missie meer aandacht te genereren voor Europese popmuziek en Europese artiesten een effectieve springplank te bieden naar internationaal succes. De belangrijkste activiteiten zijn de confer­entie, de festivals Eurosonic en Noorderslag en de twee Europese projecten: de Music Moves Europe Talent Awards en het European Talent Exchange Pro­gramme (ETEP).

De ticketverkoop voor ESNS 2022 is nog niet van start. Wel kunnen er registraties voor de conferentie (en dus ook het festival) gekocht worden via de officiele ESNS site. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het Early Bird tarief van € 275,- (een korting van € 175,- op de walk-up rate van €450). Delegates die vorig jaar een ticket kochten voor de digitale editie krijgen € 50,- korting. Voor Young Professionals (tot 28 jaar) zijn tickets beschikbaar voor € 225,-. De Solidarity Eco Tax bedraagt € 12,50.


Werchter Boutique 2019

STROMAE MAAKT COMEBACK OP WERCHTER BOUTIQUE 2022Uitstekend nieuws! Stromae is terug! Paul Van Haver beter bekend als Stromae...

Down The Rabbit Hole sfeer

ONDERBROEKEN NIET LANGER ONDERGESCHOVEN KINDJE OP... Gelukkig wordt er door de man steeds meer aandacht besteed aan de onderbroek....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.