Stromae maakt comeback op Werchter Boutique 2022

Stromae
Stromae maakt comeback op Werchter Boutique 2022
Door RobZ op 08 oktober 2021 - 09:58 1 Uitstekend nieuws! Stromae is terug! Paul Van Haver beter bekend als Stromae bracht in de periode 2009 tot 2015 heel Europa in vervoering met zijn muziek. In 2016 maakte hij bekend voorlopig afstand te nemen van de muziek, maar op 19 juni 2022 zal hij terugkeren met een headline-spot op Werchter Boutique.

Werchter Boutique brengt het beste van de popmuziek naar het Festivalpark. Op de Main Stage schitteren ze, de artiesten die een grote massa in openlucht kunnen begeesteren. Werchter Boutique, dat is zingen, dat is dansen, dat is vooral veel plezier samen. Van ’s middags tot de nacht valt. Geweldige namen zoals Years & Years, Snow Patrol, Marco Borsato, Robbie Williams, Fleetwood Mac en Bruno Mars sierden de voorbije jaren de affiche van het dagfestival. De affiche van Werchter Boutique 2022 wordt komende maanden verder bekendgemaakt.

Tickethouders van Werchter Boutique 2020 tickets worden persoonlijk door Ticketmaster gecontacteerd. Een groot deel van de tickethouders besliste eerder al hun bestelling om te zetten in krediet. De nog openstaande tickets worden nu omgeboekt naar Werchter Boutique 2022. Wie wenst kan de bestelling omboeken in krediet en dit tot 13 december 2021. Het krediet kan dan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter tot en met 31 augustus 2023.

Tickets voor Werchter Boutique 2022 met Stromae zijn vanaf woensdag 13 oktober om 10u te koop. Via deze link koop je tickets voor Werchter Boutique 2022. Een ticket kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Als je de start van de kaartverkoop niet wilt missen, dan kan je hier een ticketreminder instellen. Je krijgt dan een mailtje bij de start als de kaartverkoop begint.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Les Ardentes news

STROMAE OOK NAAR LES ARDENTES 2022Vanochtend werd bekend dat Stromae headliner is van Werchter Boutique 2022....

eurosonicnoorderslagnews.jpg

EUROSONIC NOORDERSLAG KOMT MET EERSTE NAMEN VOOR... Het is al jaren het eerste festival van het kalenderjaar. Eurosonic...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.