Gorillaz na Stromae tweede bevesting voor Werchter Boutique

review: Gorillaz - 21/11 - Ziggo Dome Gorillaz
Gorillaz na Stromae tweede bevesting voor Werchter Boutique
Door RobZ op 24 oktober 2021 - 12:17 1 Met Gorillaz strikt Werchter Boutique opnieuw een mooie naam voor de editie 2022. Eerder had Stromae zijn komst naar Werchter Boutique reeds bevestigd. Werchter Boutique vindt volgend jaar plaats op zondag 19 juni 2022. Meer namen worden binnenkort aan de affiche toegevoegd. Tickets voor Werchter Boutique 2022 zijn reeds te koop. Via deze link koop je tickets voor Werchter Boutique 2022. Een ticket kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Gorillaz, dat zijn zanger 2D, bassist Murdoc Niccals, gitarist Noodle en drummer Russel Hobbs. Een virtuele band, een creatie van Damon Albarn en Jamie Hewlett. Gorillaz is een ijzersterke live-act. Het virtuele viertal laat zich begeleiden door een veelkoppige en veelzijdige groep muzikanten. Gorillaz live is een feest en daarom helemaal thuis op Werchter Boutique. De band was in 2018 voor het laatst in België en Nederland te zien. Toen stond de band op Rock Werchter en Lowlands.

Werchter Boutique brengt het beste van de popmuziek naar het Festivalpark. Op de Main Stage schitteren ze, de artiesten die een grote massa in openlucht kunnen begeesteren. Werchter Boutique, dat is zingen, dat is dansen, dat is vooral veel plezier samen. Van ’s middags tot de nacht valt. Geweldige namen zoals Years & Years, Snow Patrol, Marco Borsato, Robbie Williams, Fleetwood Mac en Bruno Mars sierden de voorbije jaren de affiche van het dagfestival.


Bestel tickets Werchter Boutique 2022
Tickets Werchter Boutique 2022
Werchter Boutique 2022
€ 92,00
QLimax_newss

QLIMAX KOMT MET LINE-UP VAN UITVERKOCHTE EDITIE IN...Dit jaar vindt Qlimax weer plaats in de Gelredome in Arnhem. Ieder jaar staat...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

EUROSONIC NOORDERSLAG KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A.... Eurosonic Noorderslag voegt nieuwe namen toe aan de line-up. Aan Noorderslag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.