Datum Amsterdam Dance Event 2022 bekendgemaakt

review: ADE: A State of Trance Mark Sixma
Datum Amsterdam Dance Event 2022 bekendgemaakt
Door melissavkoldam op 26 oktober 2021 - 10:41 1 Even geleden gingen de voetjes van de vloer tijdens Amsterdam Dance Event. Ondanks alle maatregelen is het de organisatie gelukt om in minder dan een maand tijd meer dan 350 evenementen neer te zetten. Naast welbekende drukbezochte evenementen zoals DGTL, Loveland en de DJ Mag Top 100, zag het programma hoogtepunten zoals het live concert van Niklas Paschburg in Concertgebouw, He.She.They in Shelter en het STOOR project van Speedy J in Paradiso.

Nu is het tijd om vooruit te kijken. Vandaag kondigt de organisatie de nieuwe datums voor het komende jaar aan. Het festival wordt dan gehouden van 19 t/m 23 oktober. Ook zal de zakelijke conferentie, die afgelopen editie helaas niet door kon gaan, weer terugkeren.

Het Amsterdam Dance Event is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot het meest toonaangevende en belangrijkste zakelijk platform voor de elektronische muziekindustrie en ’s werelds grootste clubfestival. Het vijfdaagse evenement besteedt naast muziek volop aandacht aan andere kunstdisciplines zoals design, film en fotografie en de laatste technologische en maatschappelijke trends.


Roadburn 2019

ROADBURN KOMT MET EERSTE NAMEN VOOR EDITIE IN 2022...Na een last-minute afgelasting door corona in 2020 en een online editie in...

Tiktak NYE news

TIKTAK NYE KEERT TERUG NAAR AMSTERDAM EN ROTTERDAM Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.